AngelGinger.com felhasználói szabályzatRegisztráció

A regisztráció nem kötelező!! Ha mégis úgy döntesz, akkor egy felhasználónév, és egy érvényes e-mail cím szükséges. Amennyiben az általad választott azonosító már használatban van, nem fogsz tudni regisztrálni az adott néven: ez esetben kérjük, hogy válassz egy másikat. .

Adat és termékvédelem

Az oldalon található termékek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, azok engedély nélküli felhasználása büntetőjogi felelősségre vonást von maga után!! Az általad megadott személyes adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, az adatvédelemmel kapcsolatos nyilatkozatunkat itt olvashatod .

A TAGSÁG FELTÉTELEI

A AngelGinger.com termék cikkei az oldalon lehetőséget nyújtanak az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy sem a hozzászólók, sem pedig a oldalt üzemeltető AngelGinger.com jogai ne sérüljenek az oldal használata során, felhívjuk figyelmedet a következő szabályokra, melyek minden hozzászólóra egyformán vonatkoznak az egész oldalon.

Általános szabályzat

1. A hozzászólásokhoz feltöltött tartalommért a felhasználókat terhel minden felelősség. Az Üzemeltető a hozzászólásokért közzétett adatokért, képekért, szövegekért, és más információhordozókért nem vállal felelősséget. Az oldalon tilos olyan anyagot és bejegyzést közzétenni, amely bármilyen módon sérti a Magyar Köztársaság Alkotmányát, törvényeit, rendeleteit, hatályos jogszabályokat, és/vagy mások személyiségi, jó hírnévhez való, szerzői vagy szomszédos jogait. Ezen tartalmak - amint azok az Üzemeltető tudomására jutnak - azonnal törlésre kerülnek. Az AngelGinger.com ezen túlmenően elhárít minden velük kapcsolatos felelősséget.
2. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, felhasználók által közzétett információk, adatok valóságtartamával, hitelességével kapcsolatosan, mivel a megjelent hozzászólásoknál ilyen jellegű ellenőrzést nem végez. Az Üzemeltető nem vállal semmiféle felelősséget az információk miatt esetlegesen bekövetkező káresemények miatt.
3. Az Üzemeltető minden felelősséget elhárít az eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károk kapcsán.
4. Az Üzemeltető fenntartja magának a oldal működésével kapcsolatos összes jogot, beleértve annak módosítását, szüneteltetését, műszaki vagy arculati átalakítását, stb..
5. A felhasználó az AngelGinger.com-mal szemben semmilyen anyagi követelést nem támaszthat.

Hozzászólások, moderáció

1. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy törölje az alábbi jellegű hozzászólásokat, illetve fellépjen az alábbi vétségeket elkövető hozzászólókkal szemben:
• az oldal működését veszélyeztető üzenetek inkriminált részeit vagy egészüket (pl. túl nagy kép beillesztése, programok csatolása, egy hozzászólás többször való elküldése, stb.).
• a nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozó célzattal létrehozott témákat és hozzászólásokat, beleértve a nyereségérdekelt, bevétel-orientált weblapokat, felhívást is.
• bármely regisztrált felhasználó személyes adataival (név, cím, telefonszám és egyéb személyes adatokkal) való visszaélést elkövető hozzászólok,
• trágár, alpári vagy agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások beíróival szemben,
• gyűlöletkeltésre, fenyegetésre, jó ízlés megsértésére alkalmas hozzászólások beíróival szemben,
• rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, kisebbségi, szexuális hovatartozását általában vagy kifejezetten gyalázó, sértő hozzászólások beíróival szemben,
• mások jogszabályok által védett, védjegy, szerzői és szomszédos, vagy egyéb vagyoni értékű jogait sértő, vagy más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő hozzászólások beíróival szemben,
• politikai jellegű állásfoglalást vagy véleményt közzétevőkkel szemben,
• olyan hozzászólások közzététele, melyek valótlan állításokat tartalmaznak az AngelGinger.com-ra nézve. Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás nem megengedett,
• egyes regisztrált felhasználó(kat) sértő, lejárató hozzászólások beíróival szemben,
• törölt hozzászólások (pl. visszamásolás) elkövetőivel szemben,
• technikai rombolást elkövetőkkel szemben: pl. tiltott kódok, scriptek, alkalmazások, nagyméretű képek, linkek és adathalász eszközök, futtatható állományt csatolók,
• tartalmi rombolást elkövetőkkel szemben: a témába nem vágó rendszeres hozzászólások alkalmazói (OFF), a folyamatos beszélgetést zavarókkal szemben,
• más tagok zaklatása bármilyen formában

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat, vagy felhasználókat távolítson el!

Az AngelGinger.com oldalán minden témakör úgynevezett moderáció alatt áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hozzászólók a "Kapcsolat" gombban megadott email címen jelezhetik a moderátorok felé, ha egy hozzászólás meglátásuk szerint a szabályzatba ütközik. Az Üzemeltető, vagy annak megbízottja a bejelentést követően értékeli az inkriminált hozzászólást, majd dönt a további intézkedésekről.
Az Üzemeltető saját belátása szerint alkalmazhat technikai szerkesztést az alábbi esetekben:
• témák összevonása, szétbontása
• duplázott bejegyzések törlése
• formai változtatás az áttekinthetőség és jobb olvashatóság érdekében
• témacímekben található stilisztikai és helyesírási hibák javítása
• témák kiemelése és a kiemelés megszüntetése
AngelGinger 2014.09.23

KEZDŐLAP